A Reviber márkáról

Reviber a minőségi gyártó megfizethető áronA Reviber márkájú egészségügyi eszközöket a Zen Lifestyles UK Ltd forgalmazza 2001 február óta. A világ számtalan országában saját egészségügyi márkás jóléti és fitnesz eszközökkel van jelen a cég. A sporttudományok tudósaival, a fizioterapeutákkal és egyéb biomechanikai szakemberekkel történő szoros együttműködés biztosítja, hogy termékeink magas elvárások mellett készülnek, biztosítva jótékony gyógyászati hatásaikat.

A REVIBER márkás készülékek alkalmasak otthoni, valamint egészség és fitnesz centrumokban történő használatra is. Már több mint tíz éve, és több mint 1500 kereskedő partneren keresztül a világ tizenkét országában van jelen a REVIBER márka. Magyarországi képviseletét a WEBÜZLET Kft. látja el.

A tervezés, gyártás és elosztás egy kézben tartása lehetővé teszi a REVIBER márkás termékek minőségének magasan tartását az árak lehető legalacsonyabban szintje mellett. A cég fő logisztikai központja a nagy-britanniai Cheshire-ben található.

A filozófiánk egyszerű: kínálj jól megtervezett, jó ár-érték arányú termékeket, aztán támogasd piacvezető garanciával és első osztályú vevőszolgálattal.