Mi is az a Reviber Plus?

A Reviber készülékek hazai értékesítését befejeztük. Garanciális, vagy garancia időn túl meghibásodások esetén írjon e-mail-t az info@fitnesshinta.hu címre.

Az elegáns szépségszalon túl drága, a zsúfolt tornaterem pedig méltóságon aluli? Mit szólna egy csúcstechnológiás rövidebb úthoz a csinos fenékhez és a bársonyos bőrhöz mindezt otthona kényelmében? Itt az ideje, hogy megismerkedjen a Reviber Plusszal. A Reviber Plus alakformáló képességeit több száz vásárlónk véleménye igazolja, csodálatos eredményeket értek el egyszerű használhatóság és kiemelkedő ár-érték arány mellett.

Vibrációs tréner, vibrációs tréningpad

FLABéLOS -hoz hasonló készülékA vibrációs tréner billenőpadja olyan, mint a gyermekkorunkban használt mérleghinta. A középső rögzítési ponton el tud billenni jobbra és balra is és mindezt a billegő mozgást egy beépített motor biztosítja. A Reviber Plus használata során a test gyorsan egymás után kap két ellentétes hatást a tréningpad billegtetése által. A test mindkét hatásra reagál és megpróbálja visszaállítani az egyensúlyt úgy, hogy a súlypont középen legyen. Ezt ellensúly hatásnak nevezzük.

A Reviber Plus tengelyen elforduló mechanikája a test természetes csípő mozgását használja fel, amivel felemeli az egyik lábat amíg a másikat leteszi. A test természeténél fogva kiegyensúlyozza magát használva ehhez mindkét lábat, a feneket és a belső izomzatot.

Ez a folyamat olyan természetesen történik, mint a járás, de a láb, a fenék és a központi izomzat 1800 impulzust kap percenként – a legmagasabb sebességen a test több ezerszer van megdolgoztatva egy klasszikus tíz perces edzés során.

A Reviber Plus vibrációs tréningpad megvásárolható kapaszkodóval is, ami főleg azoknak ajánlott, akik egyensúly problémával küzdenek. Akinek a hely szűkössége miatt ez nem megfelelő, annak jó választás lehet a készülék kapaszkodó nélküli változata, mely a két használat között nem igényel nagy helyet, akár az ágy alá is be lehet tolni. Ha bizonytalan benne, hogy szüksége van-e a kapaszkodóra, vagy nem, jöjjön el és próbálja ki valamennyi vibrációs trénerünket.

Tréningpad

Vibrációs tréningpad nyakba akasztható távirányítóval és gumikötéllelNéhány ember ennél az edzés módszernél marad és nagyon jó eredményeket fog elérni, de a Reviber Plus kombinált kondigépnek készült, jár hozzá egy pár rugalmas pánt, és egy útmutató további gyakorlatokkal.

A Reviber Pluson való edzés a rugalmas pántok segítségével, és guggolási gyakorlatok beiktatásával meghozza gyümölcsét azoknak az embereknek, akik fittek szeretnének lenni, illetve azok is szeretnének maradni.

A Reviber Plus erősíti és formálja a testet a lábujjtól a feje tetejéig... a lábat, a feneket, a belső izomzatot, a mellkast, a karokat, mindent.

  • Javítja az izmok terhelhetőségét és tónusát
  • Növeli a pulzust és gyorsítja az anyagcserét így gyorsabban ég el a bevitt tápanyag
  • Hatékony a narancsbőr ellen is!
  • Javítja az egyensúlyérzéket
  • Csökkenti a derék és hátfájást
  • Ajánlott cukorbetegek számára is, mert javítja a végtagok vérkeringését
  • Gyorsítja a balesetek, sérülések miatt károsodott izom újra épülését

Reviber Plus rugalmas pántokkal még hatékonyabbRendszeres edzések

A rendszeres edzés fontos része az egészséges életmódnak és szoros kapcsolatban van az alacsony testzsírral, a fejlett izomzattal és izomtónussal, a fokozott anyagcserével, az erősebb medence alji izomzattal és egyéb nagyon sok kedvező hatással.

Amíg a lábai, a feneke és a belső izomzata dolgozik a tréningpad mozgásának hatására, közben használhatja a rugalmas pántokat is, hogy a mellkast és karokat is eddze, ezzel fokozva az edzés hatékonyságát.

Ez az élvezetes, időtakarékos edzés kicsivel több mint tíz percet vesz igénybe minden másnap, vagy akár naponta is használhatják azok, akik jobban akarják érezni magukat és jobban akarnak kinézni.

Könnyű elkezdeni, csak álljon rá a készülék tréningpadjára és egy gombnyomással elkezdheti az első Reviber Plusos edzését.

Magas Teljesítmény

A Reviber Plus a legfrissebb technológiát alkalmazza, ezzel garantálva a gyors és látványos eredményeket. Élvezze a hasznát a gyors edzésnek!

Adja le megrendelését, hogy személyesen is meggyőződhessen a kétségtelenül kiváló termékünkről (fizethet bankkártyával is). Készüljön fel és élvezze a Reviber Plus által elért tökéletes eredményt (a szállítás gyors és ingyenes).

Ide kattintva megnézhet egy videót is a Reviber Plusról.

A Reviber tréningpadok részletes összehasonlító táblázatát itt találja.

A Reviber Plus vibrációs tréningpad ára 99.900 Ft (kapaszkodóval 114.900 Ft), mely a házhoz szállítás díját is tartalmazza.
A Reviber Plus motorjára öt év, minden egyéb alkatrészére pedig egy év garanciát kap.

Ellenjavallat: súlyos szívproblémák, szívritmus szabályozó, terhesség, közeli műtét (6 hónapon belül), akut trombózis, retina leválás, 3 hónapon belüli csonttörés, fém implantátum, daganatos betegségek és egyéb súlyos betegség esetén. Nem ajánlott 7 évesnél fiatalabb gyermekeknek sem. Ha bármilyen problémája van, kérjük konzultáljon háziorvosával, ahogy azt minden hosszabb edzésterv elkezdése előtt tennie kell.