Reviber One vibrációs tréningpad

Mi az a REVIBER ONE?

A Reviber készülékek hazai értékesítését befejeztük. Garanciális, vagy garancia időn túl meghibásodások esetén írjon e-mail-t az info@fitnesshinta.hu címre.

A Reviber One-nal végzett edzés, a mozgás egy teljesen új formáját teremti meg. Magában foglalja a Pilatest és annak alapelveit, valamint a hagyományos edzőtermi munkát is, mely a Reviber® vibrációs tréningpad használatával történik. Mindkettő erősen támaszkodik a másikra, ennek eredményeként egy intelligens mozgásforma jön létre a készülék használatakor.

A Reviber® rendkívül sokoldalú és a legtöbb ember számára használható, a profi atlétáktól egészen a mozgásukban korlátozott emberekig. Különböző nehézségű gyakorlatokat lehet vele végezni (kezdőknek, illetve haladóknak is), különböző testhelyzetekben, ezáltal a teljes testet meg tudjuk dolgoztatni vele. Illetve  koncentrálhatunk akár a test egy bizonyos részére kifejtett jótékony hatásra is.

A készülékkel forgalmazott DVD-n található Reviber® Pilates edzésprogram kifejezetten ehhez a készülékhez lett kifejlesztve. A Reviber® tréningpad és a Reviber® Pilates edzés is egyaránt úgy lett kialakítva, hogy formálja és erősítse a testet, fejlessze az egyensúly érzéket, javítsa a központi izmok erejét és stabilitását, ráadásul centikben mérve csökkentse a zsírpárnákat.

Legfontosabb újítások

  • 17%-al nagyobb amplitúdó - billegési magasság (14 mm)
  • 15%-al könnyebb, mint a Reviber Plus (mindössze14,5 kg)
  •  3-mal több beépített program (4 különböző program)
  •  DVD melléklet, melyen profi oktatók mutatják be a készülék használatát
  •  Teljesen megújult külső kialakítás két választható színben (grafit és gyöngyház)
  •  Új, állítható gumipántok, melyek valódi rugalmas gumiból készültek, hogy sokáig szolgálják Önt.

A Reviber tréningpadok részletes összehasonlító táblázatát itt találja.

Beépített programok

A beépített programok megadott időközönként növelik és csökkentik a sebességet. A sebesség változtatása az intervallum edzés elvén alapszik (rövid szakaszokban gyorsított, magas intenzitású gyakorlatok). Ez egy nagyon kényelmes módja a sebesség variálásának, ha nem vagyunk képesek hosszabb ideig elviselni a magasabb sebességeket. Magas sebességen a megdolgoztatott izmokat sokkal intenzívebb munkára kényszerítjük, ami erőteljesebb hatású, megemeli a pulzusszámot és fokozza az izommunkát.

Megújult rugalmas pántok

Két különböző típusú gumipánt jár tartozékként a Reviber® One készülékhez. Mindkettő magas minőségű üreges latex pánt, acél karabinerrel a készülékhez történő csatlakoztatáshoz.

A Reviber® állítható kardió gumipántok ideálisak a mellkas, a karok és vállak edzésére. A Reviber® AB pántok a has és karizom koncentrált erősítését teszik lehetővé. Ezeket a pántokat kifejezetten a Reviber® One készülékhez tervezték, csatlakozó pontjai a készüléken úgy lettek elhelyezve, hogy a lehető legintenzívebben mozgassa meg az adott izomcsoportot bármelyik gyakorlatot is végezzük.

Ellenjavallat: súlyos szívproblémák, szívritmus szabályozó, terhesség, közeli műtét (6 hónapon belül), akut trombózis, retina leválás, 3 hónapon belüli csonttörés, fém implantátum, daganatos betegségek és egyéb súlyos betegség esetén. Nem ajánlott 7 évesnél fiatalabb gyermekeknek sem. Ha bármilyen problémája van, kérjük konzultáljon háziorvosával, ahogy azt minden hosszabb edzésterv elkezdése előtt tennie kell.