Reviber Plus kapaszkodóval

A kapaszkodós készülék forgalmazását befejeztük, a készülék nem rendelhető.

Az állvány stabilitást biztosít azoknak, akiknek szüksége lehet rá a készülék használata közben. Válassza ezt a készüléket, amennyiben egyensúlyérzéke nem tökéletes. A legtöbb embernek azonban nincs szüksége rá. A kapaszkodó lehetősége arra ösztönözheti a felhasználót, hogy folyamatosan fogja azt, ami helytelen testtartást eredményezhet az edzés közben. A kapaszkodós változat ideális választás rehabilitálásra illetve kereskedelmi célú használatra.

Ez a készülék ugyanazzal a belső mechanikával és a motorral rendelkezik, mint a kapaszkodó nélküli Reviber Plus. Sebességben hatásfokban teljesen megegyezik a két készülék, csupán a felépítményben van eltérés a két modell között. Az állványt önmagában nem lehet külön megvásárolni, és nem is lehet rögzíteni a kapaszkodó nélküli modellhez.

Csakúgy, mint a hagyományos Reviber Plus, ez a modell is egy pár gumipánttal kerül átadásra. Az egyetlen különbség az, hogy ennél a típusnál a középső oszlop aljára és nem a készülék két oldalára kell rögzíteni a gumipántokat. A Reviber Plus kapaszkodós vibrációs tréningpad ára 114.900 Ft, mely a házhoz szállítás díját is tartalmazza.

A Reviber Plus kapaszkodós változatának összeszerelése húsz percet igényel az első használat előtt. Az összeszerelés módja a kézikönyvben benne van fényképekkel illusztrálva.