Szállítási, fizetési információk

A Reviber készülékek hazai értékesítését befejeztük. Garanciális, vagy garancia időn túl meghibásodások esetén írjon e-mail-t az info@fitnesshinta.hu címre.

A Reviber vibrációs tréningpadok ára a válaszott modelltől függően 99.900 Ft - 119.900 Ft, mely a házhozszállítás díját is tartalmazza. A Reviber vibrációs tréningpadok motorjára öt év, minden egyéb alkatrészére pedig egy év garanciát kap.

Árak

Reviber Plus 1 év garanciával 99.900 Ft
Reviber Plus kapaszkodóval 1 év garanciával 114.900 Ft
Reviber One 1 év garanciával (grafit, vagy gyöngyház színben) 119.900 Ft

az árak bruttó árak, tartalmazzák az ÁFA-t is

A Reviber tréningpadok részletes összehasonlító táblázatát itt találja.

Fizetési módok

Előre utalás

A rendelés elküldése után nincs más dolga, mint a Reviber Plus ellenértékét átutalni a bankszámlánkra. Ha Önnek kényelmesebb, utalás helyett az összeget befizetheti bármely K&H Bank fiókban is. Ebben az esetben az összeg azonnal a bankszámlánkra kerül és már intézzük is a kiszállítást. Az utaláshoz szükséges díjbekérőt a megrendelés leadása után küldjük a megadott e-mail címre PDF formátumban.

Az utaláshoz szükséges adatok:
Számla tulajdonos: WEBÜZLET KFT.
Számlaszám (K&H Bank): 10402922-50526583-69521009

Az utalások átfutási ideje munkaidőben néhány óra (kivéve, ha az összeget befizeti valamelyik K&H Bank fiókban). Az összeg beérkezéséről tájékoztató e-mailt küldünk. Az utalást követően 48 órán belül átadjuk a futárszolgálatnak a küldeményt.

Az ÁFA visszaigénylésére is alkalmas számla eredeti példánya benne lesz a csomagban.

Utánvét

Amennyiben az "Utánvét" fizetési módot választja, akkor a megrendelés leadása után nincs semmi tennivalója. A megrendelést követően 48 órán belül átadjuk a futárszolgálatnak a küldeményt.

Az áru ellenértékét kézbesítéskor a GLS futárszolgálat munkatársának kell kiegyenlíteni készpénzben.

Az ÁFA visszaigénylésére is alkalmas számla eredeti példánya benne lesz a csomagban.

Bankkártya

Bankkátyás fizetési mód választásakor a MEGRENDELÉS feliratú gomb megnyomása után átirányításra kerül a PayU oldalára, aki a biztonságos bankkártyás fizetéshez biztosítja a banki hátteret. A bankkártyája adatait csak Ön és a PayU láthatja, mivel titkosított csatornán történik a fizetés. Tranzakció három egyszerű lépésből áll, melynek végén bankkártyáját megterhelik a válaszott készülék vételárával. Ezután mi felvesszük Önnel a kapcsolatot a szállítás időpontjának egyeztetése céljából.

A megrendelést követően 48 órán belül átadjuk a futárszolgálatnak a küldeményt.

Az ÁFA visszaigénylésére is alkalmas számla eredeti példánya benne lesz a csomagban.

Ingyenes szállítás

A megrendelt terméket a GLS futárszolgálat rövid határidővel házhozszállítja. A szállítás díját Magyarország valamennyi településére a vételár tartalmazza, ezért külön díjat Önnek nem kell fizetni.

A megrendelést követően 48 órán belül a GLS futárszolgálat házhozszállítja a tréningpadot (csak munkanapon)!